úgy tűnik, jó hatással van rám, ha workaholic emberekről nézek dolgokat, attól igenis felemelem a kis kacsóim és nekiállok dolgozni. vicces, hogy mivel a rachel zoe project és a gallery girls (courtesy of kardigán. mindkettő zseniális, de sajnos) elfogyott, azt hiszem, a southpark dokumentaryt fogom megnézni. mivel ezek párnappal a rész leadása előtt se tudják sokszor, mi lesz benne, úgyhogy asszem, ez motiválni fog mintapicsa.

elképesztő amúgy, hogy a southparkkal milyen szélsőséges a kapcsolatunk (nem ebben a sorrendben és nem is egyszer, de), utáltam rengeteget, voltam hosszan közömbös és olyan jókat tudtam aludni előtte, mint semmi más előtt, most meg teljesen rákattantam valamelyik este, és a darálós részt átugorva (vagyis 5 epizóddal kipiálva, de asszem az semmise) mostmár az alkotókról vadászok anyagokat.

és ma asszertívan megmondtam egy kollégámnak, hogy jaj, ilyet többet necsináljon, hogy úgy ad nekem rövidhatáridejű feladatot, hogy nem egészen mondja el, mennyire lesz necces, mert tudom, hogy nem szarfejségből csinálja, de jaj (a send gombra ugyan még nem mertem egészen rányomni, de fiatal még az éjszaka).*

*update: elküldtem. szerepelt benne az a kifejezés, hogy közepesen összeszedett ékszerteknős.

Advertisements

3 thoughts on “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s