közvélemény-kutatás

azvan, hogy mostanában annyiminden van, és valójában az időm aránytalanul nagy százalékát az eszi meg, hogy arra koncentrálok, hogy annyiminden van (és még csak nem is az, hogy ne felejtsem el, hanem egyszerűen csak a gondolat, hogy Sok Minden Van), nyilván a bloggal se haladok sehogyse és reggelente két-három órába is telik az, hogy tényleg nekikezdjek a napnak, ami undorító luxus lenne, de az a vége hogy 2kor jutok csak el az ágyig.

általánosságban elmondhatjuk, hogy most alapjábanvéve jó (csak a 109-es busz közlekedik ritkán). ez az év sokkal jobb lesz mint a 2012-es éskész – aminek az összegzéséről elég is ennyi, leszámítva a könyvesposztot, amit már nagyon tervezek meg valamit a karácsonyrul is tolni kéne. most olyan problémáim vannak, amikkel tudok mit kezdeni, a többségére tudok érdemben reagálni, a többivel pedig az interkurtálisan is méltán jólismert szőnyegalásöprés taktikát gyakorlom, és for the time being azthiszem, ez most jó. a jövő még jobb lesz, föltéve, hogy a 109-es busz járatait sűrítik.*

túlvagyunk az educatio kiállításon, 8 óra ácsorgás és mosolygás és segítőkészség, összesen 2 db kajaszünettel és 1 db pisiszünettel a két nap alatt. fárasztó, de jó volt, soksok customercare, azt szeretem, mindenjólesz, átalakulóban vagyunk cégileg, de minden pompás lesz (és ha meg nem, akkor nem, azért volt már ilyen a világtörténelemben, megóggyuk).

sorranézem az oscarjelölt filmeket, és valahogy énseértem, hogy, de a többségén jól szórakozom (akkoris, ha a film nem tetszik) és mindegyik pont jókor jön (akkoris, ha rossz). van köztük néhány egészen zseniális, amiről objektívan nem tudom, mennyire jó, de hát megnézni, hű (legutóbbi kis katarzis a silver linings playbook volt. hát váó), meg vannak köztük korrekten jó filmek (pl a djangonál engem mégmindig lenyűgöz, mennyire Szép a látványvilág, még akkoris, ha a sztorit és django nőjét nemannyira kedveltem benne, sőt, volt a moonrise kingdom is amire nem tudok mást mondani, mint hogy ötletes volt, egyedi volt és jó volt nézni, azt is megnézem még egyszerkétszer, a wreck-it ralph egyszerűen Cuki, a frankenweenie meg cuki és szellemes).

valamint elkezdtem elolvasni a HP7-et. most márpedig mi megbarátkozunk.

 

(*megjegyzés: tudtommal nem sűrítik)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s